2023./2024.m.g.

SPORTA DIENA 2024 Jēkabpils 3. vidusskolā

30.maijā Jēkabpils 3. vidusskolas 2.-8. un 10.-11 klašu skolēni piedalījās skolas rīkotajā Sporta dienā. Jēkabpils 3. vidusskolā šī tradīcija notiek jau daudzus gadus mācību gada pēdējā nedēļā. Klases sacentās vairākās komandu spēlēs, kurās arī tika noskaidroti uzvarētāji katrā klašu grupā.

Pašpārvaldes pārstāvji P.Kancāne un M.Sokolovs īstenoja savu ideju par sponsoru sarūpēšanu pasākuma balvām (sagatavoja pasākuma aprakstu, sūtīja vēstules, sazinājās telefoniski, ar vecāku palīdzību atveda balvas). ĻOTI lielu PALDIES sakām mūsu atbalstītājiem – sponsoriem, kuri šogad palīdzēja sagādāt balviņas uzvarētājklasēm:

🌳 Latvijas Zaļajam punktam par noderīgām dāvanām! Ūdens pudeles un šallītes, kas noteikti pasargās šajās karstajās dienās. Kā arī informāciju par pareizu atkritumu šķirošanu!

♻️🚮 🍟 Jersikas čipsiem par gardām uzkodām, kas priecē ik vienu. Ražoti te pat blakus!

😋 🍪 Donas maiznīcai par cepumiem, ko skolēni varēja “likt uz galda”, nosvinot pēdējo skolas dienu! 📚

Sporta dienas rezultāti:

1.vieta, 2.-3.klašu grupā – 3. A (skolotāja Mārīte Viļuma)

1.vieta, 4.-5.klašu grupā – 4. A (skolotāja Ineta Cirpone)

1.vieta, 6.-8.klašu grupā – 6. A (skolotāja Ija Grudule)

1.vieta, 10.-11.klašu grupā – 11. A (skolotāja Astrīde Vidējā)

Paldies skolēniem un skolotājiem, kas aktīvi sportoja, demonstrēja komandas gara esamību un piedalījās tiesāšanā! Liels paldies arī pašpārvaldei, sporta skolotājiem, jaunsargu vadītājai un 11.B klasei par organizēšanu (īpaši sponsoru balvām)!

Novēlam Jums jauku vasaras brīvlaiku un uz tikšanos nākamajā mācību gadā!

Pašpārvaldes vārdā – Paula Kancāne, 10.klases skolniece

Rudens sporta diena

Š. g. 22.septembrī, tieši pirms Eiropas sporta nedēļas Be Active, kuras šī gada moto ir # Piecelies un piecel citus!, notika Jēkabpils 3.vidusskolas sporta diena. 1.-3. klašu audzēkņi sportoja skolas sporta zālē un stadionā, bet 4.-12. klašu audzēkņi devas uz Jēkabpils Mežaparku.

Sporta dienas aktivitātes abās vietās sākās ar rudens krosa skrējienu dažādās klašu grupās. Pēc skrējiena tika apbalvoti 1.-3.vietu ieguvēji:

1.klašu grupā 1.vieta meitenēm Laura Lapiņa, zēniem Tomass Pušpitāns,

2.klašu grupā 1.vieta meitenēm Esterei Meldrāja, zēniem Raimonds Grāvītis,

3.klašu grupā 1.vieta meitenēm Lelda Brimere, zēniem Linards Tūtars,

4.-5.klašu grupā 1.vieta meitenēm Sendija Drozde , zēniem Emīls Zeltiņš.

6.-7.klašu grupā 1.vieta meitenēm Nikola Liepiņa, zēniem Vestarts Kalve,

8.-9.klašu grupā 1.vieta meitenēm Vivita Puķinska , zēniem Markuss Rulietis.

10.-12.klašu grupā 1.vieta jaunietēm Dagmārai Midzenei, jauniešiem Raivis Rulietis.

Sporta dienas turpinājumā 1.-3. klašu skolēni piedalījās dažādās stafetēs, basketbola soda metienos, attīstīja līdzsvara prasmi, spēlēja tautasbumbu. Aktivitātes uzraudzīja klašu audzinātāji un Sporta skolas treneris Aivars Noris.

Sporta skolotāji Vita Brikmane, Vilnis Vīksne un Modris Osvalds Mežaparkā organizēja vairākas aktivitātes 4.-12. klašu audzēkņiem: skolēni aktīvi spēlēja volejbolu, strītbolu, futbolu, tautasbumbu starp klasēm, kā arī izmēģināja savus spēkus jaunsargu stafetē, kuras bija sagatavojusi instruktore Līga Garkalne – Kalniņa.

Diena bija saulaina, aktīva un sportiskiem panākumiem veiksmīga.

Sporta MK vadītāja Vita Brikmane

29.septembrī Eiropas Skolu sporta dienas ietvaros Preiļos notika Latvijas Skolēnu 77.spartakiādes rudens krosa stafetes. Esam atkal uzvarētāji vidusskolu grupā!